Silniční pirát Lacina - Rozdává desetitisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Silniční pirát Lacina - Rozdává desetitisíce!

Luboš Lacina
Luboš Lacina (TV Prima)

Luboš Lacina, který svým vozem v březnu vytlačil z dálnice řidičku mazdy, začal vyplácet odškodné! Ženě, která vůz řídila, a jejímu spolujezdci zaplatil každému 20 000 korun. Jejímu otci, který je majitelem poškozeného vozu, pak 30 tisíc korun.

70 tisíc korun jako zálohu na škody na zničeném voze. Tolik celkem zaplatil poškozené rodině Luboš Lacina, kterého policie podezírá, že 22. března vytlačil z dálnice auto. Svůj vstřícný krok prý učinil z dobré vůle ještě před vyčíslením celkové škody.

O smířlivějším přístupu ze strany poškozených však zřejmě nemůže být řeč. Řidička, která si z nehody, při níž se její vůz několikrát převrátil a narazil do stromu, odnesla pohmožděnou krční páteř a odřeniny, na písemnou omluvu a žádost o setkání nereagovala.

Trochu překvapivé jsou psychiatrické testy, podle kterých Lacina netrpí psychickou poruchou ani nemá sklony řešit nastalé situace agresivně. Bezohlednému jezdci hrozí 5 až 12 let za mřížemi. Za těžké ublížení na zdraví bude souzen do tří měsíců.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.