Mula skáče šipku! Ze sedmi metrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mula skáče šipku! Ze sedmi metrů!

Mula Smokey se plnou rychlostí řítí po hlavě do bazénku s vodou. Prý se jí to líbí! Pravým důvodem ale nejspíš je, že to vydělává jejímu majiteli.
Mula Smokey se plnou rychlostí řítí po hlavě do bazénku s vodou. Prý se jí to líbí! Pravým důvodem ale nejspíš je, že to vydělává jejímu majiteli. (Isifa.com)

Co všechno musí podstoupit nebohé zvíře pro to, aby se lidé trochu pobavili? Tak třeba v texaském městečku Pipe Creek nutí muly skákat do bazénku s vodou z výšky téměř 7 metrů! A jejich majitel si mne ruce. Slušně na tom vydělává!

Kříženci osla a poníka se jmenují Smokey a Dipsy Doodley a jsou prý prvními mulami, které se umějí potápět. Do vody skáčou po hlavě s roztaženýma nohama. Denně se na show chodí dívat více než 300 diváků, vstupné na zhruba 30 sekund trvající hrůznou podívanou stojí v přepočtu 114 korun. Majitel mul Bill Rivers se ještě odvažuje tvrdit, že jeho svěřenkyně potápění milují. Prý skočily už tisíckrát. „Kdyby se jim to nelíbilo, nedělaly by to,“ argumentuje Bill, který trénoval zvířata pro hollywoodský film Ace Ventura: Zvířecí detektiv.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.