Dvojí život dopadeného Pitra: Na veřejnosti podvodník, ale v soukromí... Vzorný táta a sukničkář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvojí život dopadeného Pitra: Na veřejnosti podvodník, ale v soukromí... Vzorný táta a sukničkář!

Stejně jako na této fotografii je Pitr rozpolcený ve svém životě.
Stejně jako na této fotografii je Pitr rozpolcený ve svém životě.  (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Pekárek, Martin Přibyl)

Na začátku týdne lapili policisté ve Švýcarsku uprchlého podnikatele Tomáše Pitra (39), který spekulacemi s akciemi firmy Setuza připravil stát o stovky milionů korun. Kromě Pitrových salt na poli obchodu je ale jeho život obestřen tajemstvím. Přitom se ještě do svého úprku před třemi lety rád prezentoval jako vzorný tatínek od rodiny. Co všechno se o něm říká?

Pro děti by udělal všechno

Koneckonců, pokaždé, když měl namále, se měl zabývat rodinnými povinnostmi. „Učím teď na sjezdovce dítě lyžovat, je tu perfektní počasí, dvacet stupňů pod nulou. A do toho přijde zpráva, že na mě naprosto nesmyslně vydali zatykač,“ oháněl se například Pitr před pěti lety, kdy si policie chtěla pojistit, že po vynesení rozsudku zůstane v Česku. A ne nadarmo, o necelé dva roky později prchl. Když ho ve středu dopadli ve švýcarském luxusním hotelu Kempinski, měl tam Pitr slavit čtvrté narozeniny syna Vojtěcha.

Partnerky střídá jako ponožky

Náruživý lyžař, úspěšný podnikatel a rodinný typ, žádný grázl – řekl by si skoro člověk. Podle informací Aha! je ale v soukromém životě i přes lásku k dětem stejný »floutek«, jako pokud jde o státní miliony. Vojtu má totiž s Pavlou Činátlovou (35), která je v pořadí už jeho třetí vážnou partnerkou za posledních deset let. Předtím byl ženatý dvakrát.

Milenky jsou jeho slabinou

„Z prvního manželství má dva syny, podruhé si vzal paní, která už měla dvě dcery, a choval se k nim jako k vlastním,“ řekl deníku Aha! publicista Miroslav Motejlek. „Jména těch žen vám ale neřeknu, tehdy mě prosil, ať je zamlčím, že s jeho problémy nemají nic společného,“ brání ale jejich anonymitu. „Měl jen jedinou slabinu, a tou byly ženy – to otevřeně i přiznal,“ řekla Aha! před čtyřmi lety o Pitrových nevěrách jeho tehdejší milenka, reportérka TV Nova Jana Peterková. ¨

Pitrova někdejší milenka Jana Peterková.

Chtějí od něho Mrázkův archiv?

Přes právníka Tomáš Pitr vzkázal, že zatčení ve Švýcarsku považuje za protiprávní pokus vytáhnout z něho důvěrné informace. Zprávu médiím přinesl jeho obhájce Jan Křivánek. Spekuluje se totiž o tom, že Pitr má k dispozici archiv zavražděného mafiána Františka Mrázka, který si uchovával kompromitující informace o významných osobnostech v Česku.

S touhle je Pitr nyní: Trpí kvůli jeho dopadení!

O právničce Pavle Činátlové (35), se kterou má Pitr syna Vojtěcha (4) a která byla ve švýcarském hotelu, když ho dopadli, se toho mnoho neví. Tři roky působila v představenstvu jím ovládané Setuzy, pak v pouhých 28 letech získala prestižní funkci ředitelky marketingu a komunikace tehdejšího Telecomu.

Podle některých zdrojů měl její kariérní vzestup co do činění s faktem, že bydlela na Barrandově hned vedle expremiéra Stanislava Grosse. „Měl jsem s Činátlovou zkušenosti, je to pěkná k**va,“ píše se dodnes na internetových diskusích. Navíc je asi stejně záletná jako Pitr – údaje v katastru nemovitostí napovídají, že se ještě nerozvedla s manželem Danielem.

V roce 2006 se z firemního prostředí vypařila a Pitrovi porodila syna. Po jeho útěku měla bydlet v jeho »minipevnosti« za sto milionů korun v Jesenici u Prahy. Byla prý i u jeho zadržení. „Její psychický stav je kvůli dopadení partnera velmi špatný,“ řekl Aha! zdroj, který si nepřál být jmenován.

Pavla Činátlová

V tomhle obrovském domě má bydlet Pitrova partnerka.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.