Vrah Soni Illeové (†31): Policie má stopu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vrah Soni Illeové (†31): Policie má stopu!

Možná podoba vraha podle policistů.
Možná podoba vraha podle policistů. (Policie ČR, ara)

Že by byla policie konečně na stopě pachateli vraždy Soni Illeové (†31) z Jindřichova Hradce, která se ztratila v prosinci 2008 z podnikového večírku? Vše tomu nasvědčuje.

Jihočeská policie už má možná vraha, který ženu uškrtil, utopil a hodil do řeky Nežárky, kde ji o čtvrt roku později našli rybáři. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura na dotaz, zda náhodou není v případu něco nového. Vše nasvědčuje tomu, že kriminalisté konečně zavětřili a brutální bestie, která vraždila ze zatím neznámých příčin, by mohla být odhalena. „Chceme hlavně vědět proč. Nejhorší je, že my ani nevíme, proč někdo Soňu zavraždil. A bylo by dobré, aby už pachatel seděl, protože bychom si všichni oddechli,“ řekl manžel mrtvé ženy Karel Ille.

Kriminalisté už různým lidem odebrali přes 400 vzorků DNA. Je možné, že právě díky jednomu z nich na pachatele mohli přijít. Doposud totiž policisté jasně odpovídali na dotazy, že pachatele nemají a stále po něm pátrají. Teď však zarytě mlčí a odmítají cokoli komentovat. Jestli jsou jen krůček od dopadení, ukážou příští dny.

Soňa Illeová zemřela v prosinci 2008.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.