Jiří Paroubek: Svou »popularitu« si užívám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiří Paroubek: Svou »popularitu« si užívám!

Nyní má Jiří Paroubek (57) více času i na svou mladou ženu Petru (36).
Nyní má Jiří Paroubek (57) více času i na svou mladou ženu Petru (36). (Aha! – Martin Přibyl)

Zdá se, že bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek (57) se už smířil s neradostným politickým osudem. Začíná si zvykat i na roli obyčejného člověka bez řidiče a ochranky. Stále se ale ještě opájí zbytky popularity. „Je příjemné chodit po ulicích a těšit se ze spontánních reakcí lidí. Nikdy jsem v Praze ani v Ústí nezažil tak srdečnou atmosféru ve vztahu ke mně,“ svěřil se v rozhovoru pro časopis Týden.

Paroubek, který dříve plnil stránky novin a co chvíli se objevoval v televizi, žije nyní v ústraní a podle svých slov si to užívá. „Tři roky jsme s manželkou žili v bunkru, obléháni nenávistí velké části médií. Takže to pro nás je trochu vysvobození. Z lidského hlediska mohu říct, že několik týdnů už zase žiju,“ tvrdí o nově nabyté svobodě bývalý šéf ČSSD.

Přesto je u něj patrné zklamání a zahořklost z náhlé ztráty moci. Možná i proto se navezl do nových kolegyň. „Máme ve Sněmovně x blondýn, které nemají ani životní zkušenosti a o jejich odborné způsobilosti bych si troufl vážně pochybovat,“ pustil si Paroubek pusu na špacír.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.