Partner matky zavraždil sedmiměsíčního Michálka: Plakal, tak ho udusil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Partner matky zavraždil sedmiměsíčního Michálka: Plakal, tak ho udusil!

V penzionu v Českých Velenicích došlo k vraždě kojence.
V penzionu v Českých Velenicích došlo k vraždě kojence. (pro Aha! – Dana Soudková)

„Bylo to jako výjev z hororu,“ popisuje příšernou scénu, která se odehrála v noci z neděle na pondělí a policie o ní informovala až včera, prostitutka Sabina, „Kolem třetí ráno jsem se zastavila v pokoji, abych si vzala bundu, protože mi byla zima. Dveře byly ale zamčené, tak jsem šla zaklepat na okno, aby mi Luciin přítel Michal otevřel. Věděla jsem, že je v pokoji, protože měl hlídat malého Míšu,“ vypráví dál stále otřesená Sabina.

Oknem zahlédla spícího Michala, vedle kterého koukaly z haldy povlečení nožičky sedmiměsíčního Michálka. „Utíkala jsem do hospody, aby mi barmanka rychle otevřela pokoj,“ pokračuje Sabina. Obsluha ale klíče neměla a Michal zpitý pod obraz otevřít nechtěl.

„Prosili jsme ho, ale on jen křičel, že konečně ten fakan neřve, ať mu dáme pokoj. Ani mě to nepřekvapilo, protože chlapečka i Lucku neustále mlátil,“ vypráví dál svědkyně.

Po příjezdu policie a záchranky došlo vrahovi, co udělal, a tak z pokoje utekl. „Malého Míšu pak lékaři víc než 20 minut oživovali v hospodě na stole, bylo ale už pozdě,“ líčí se slzami v očích Sabina, která se z pokoje ihned odstěhovala.

Vrah se nakonec sám přiznal, činu ale prý nelitoval: „Vůbec neprojevil nějaký pocit viny, přitom se chlapeček jmenoval po něm. Lucie ho zbožňovala i přesto, jak je oba týral. Zasloužil by si doživotí,“ říká rozhořčeně Sabina. Takový trest by měl dostat i podle policie. „Je ve vazbě. Hrozí mu 15 až 20 let nebo i výjimečný trest,“ potvrdil mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

A co se stalo s matkou zavražděného Míši? „Lucie se hned odstěhovala, vrátila se zpátky k rodičům do Trhových Svin,“ říká syn majitele penzionu Turek Mehmet Ceylan. Od tragédie prý do jeho restaurace žádný host nezavítal.

Na tomhle stole záchranáři dítě marně resuscitovali.

Po zavražděném Míšovi zbyl jen prázdný kočárek.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.