Shořelo auto: V kufru byla mrtvola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Shořelo auto: V kufru byla mrtvola!

Vrak nejspíš zapálil pachatel, který se snažil zničit stopy. Policie ohořelé auto odvezla kvůli dalšímu vyšetřování.
Vrak nejspíš zapálil pachatel, který se snažil zničit stopy. Policie ohořelé auto odvezla kvůli dalšímu vyšetřování. (ČTK – Jaroslav Ožana, reprofoto TV Prima)

Jako v mafiánském filmu si včera připadali obyvatelé severomoravského Havířova. Auto zaparkované mezi rodinnými domky uprostřed noci začalo hořet. V kufru pak našli hasiči torzo lidského těla.

Auto vzplálo v půl čtvrté ráno. Hořící vůz se dal navíc do pohybu. Podle dostupných informací ho však nikdo neřídil, požár nejspíše zkratoval startér. Vůz narazil do sloupu pouličního osvětlení a zastavil se. Hasiči vyjeli k na první pohled banálnímu případu. Když ale vůz uhasili, zjistili, že v kufru se skrývá hrůzný náklad. Z ohořelého torza lidského těla nebylo patrné, zda šlo o muže či ženu. To zjistí až soudní lékař. Z předběžného šetření však jasně vyplynulo, že šlo o vraždu. „Bylo zjištěno, že došlo k násilnému úmrtí. Požár měl nejspíše zakrýt stopy,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Pech.

Tělo bylo ve žlutém pytli.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.