Největší dinosauří park - Ožívá tu 50 praještěrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Největší dinosauří park - Ožívá tu 50 praještěrů!

Park je největší dinosauří atrakcí u nás.
Park je největší dinosauří atrakcí u nás. (Prehistoric park)

Chcete se vrátit o 225 milionů let zpět do světa, kterému vládli mohutní dinosauři? Ode dneška máte v Prehistoric parku Chvalovice na Znojemsku šanci vidět celkem 50 obživlých dinosaurů. Zvířata jsou tu v životní velikosti, pohybují se, otevírají tlamu a oči a vydávají děsivé zvuky.

Park je největší dinosauří atrakcí v Česku. Prehistorická monstra, která vyrobili v jižní Americe a Číně, vystavovatele stála více než 20 milionů korun. „Zatím jsou v prehistorickém parku modely dinosaurů z triasu, jury a křídy, ale už nyní myslíme na rozšíření výstavy od trilobitů po lovce mamutů. Chtěli bychom naplnit časovou linii filmu Cesta do pravěku,“ prozradil Aha! ředitel parku Martin Chvátal. U každého dinosaura se návštěvníci dozvědí, kde a jak žil a čím se živil. Kromě pořízení fotek na památku se děti mohou projet i na dinosauřím mláděti. Pokud se rozhodnete na Znojemsko vydat, máte šanci tato prehistorická zvířata vidět každý den od 9 do 17 hodin. Na vstupné si připravte 100 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.