Sen českého národa o zlatu je na dosah! Pojďme kluci, máme na to! Zbývá skalp Ruska... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sen českého národa o zlatu je na dosah! Pojďme kluci, máme na to! Zbývá skalp Ruska...

Našim hokejistům včera držely palce i ženy. Řada z nich si pomalovala tvář naší vlajkou.
Našim hokejistům včera držely palce i ženy. Řada z nich si pomalovala tvář naší vlajkou. (Nedělní Aha! – Martin Přibyl, Mária Rušinová, Igor Zehl, EPA, Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, D. Černovský)

Takové drama už jsme dlouho nezažili! Náš hokejový nároďák porazil na nájezdy Švédsko 3:2 a je ve fi nále mistrovství světa. V něm se dnes večer od 20.30 utká s Ruskem. Naši přitom do sedmé vteřiny před koncem semifi nále prohrávali 2:1. »Bůh« Karel Rachůnek ale nakonec vyrovnal. Už teď je jisté, že bez medaile domů, kam to máme z Německa kousek, nepřijedeme. Nedělní Aha! sledovalo vaše emoce během dramatického zápasu v ulicích Prahy a také v dalších městech Česka.

9. minuta: Švédsko vede díky Harjuovi 1:0. Asi tisícovka fanoušků ve spodní části Václavského náměstí v Praze je bez nálady.

18. minuta: Tomáš Mojžíš vyrovnává. Ve své restauraci v Brně fandil i Radek Eliáš (obsluhující uprostřed), bratr známého hokejisty Patrika.

32. minuta: Švédsko díky Engqvistovi vede 2:1, pražský Václavák se zlobí. Z davu se objevují i vztyčené prostředníčky.

59. minuta: Fanoušci po celém státě se postupně loučí s nadějí na postup do fi nále, vzdávají fandění a smiřují se s bojem o bronz.

60. minuta: Rachůnek sedm vteřin před koncem vyrovná-vá. V hospodě v Jindřišské ulici v Praze slavila i fenka Jackie, která přišla se svými pány.

Prodloužení: Nervy měly při »náhlé smrti« i desítky bezdomovců, kteří dorazili do spodní části Václaváku. Za vyfocení jsme jim dali pár drobáků.

Nájezdy: Marek dává rozhodující nájezd, Martensson neproměňuje. Takhle se slavilo ve stanu na pivním festivalu v Letňanech.

Cesta do finále by byla bez brankáře Vokouna hodně složitá.

České celebrity vzkazují: Fandíme všichni!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.