Našli záhadného tvora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Našli záhadného tvora!

Podivný tvor má velké tělo porostlé dlouhými chlupy. Hlava a tlapy jsou naopak úplně holé.
Podivný tvor má velké tělo porostlé dlouhými chlupy. Hlava a tlapy jsou naopak úplně holé. (: Profimedia.cz)

Výskyt záhadné kreatury šokoval obyvatele městečka s podobně záhadným jménem Kitchennuhmaykoosib u kanadského Ontaria. Podivného »zvířete« s holou hlavou a tlapami, které je na ostatních místech naopak zarostlé dlouhými chlupy, a s asi 30 centimetrů dlouhým ocasem, si jako první všimly dvě zdravotní sestry, které venčily psa.

Ten náhle začal větřit, stopa jej zavedla k jezeru, z něhož vytáhl podivné a děs nahánějící »cosi«. Ženy neznámé stvoření ihned vyfotografovaly a fotky poslaly na internetové stránky s popisem: „Tahle bytost byla objevena naším psem Samem“.

Když se ale místní vypravili k místu nálezu, zjistili, že tvor zmizel. Jeho fotografie zatím obletěly svět. Lidi z různých koutů zeměkoule trápí tato otázka: Co je to vlastně za stvůru – je to vůbec zvíře, nebo vetřelec z jiné planety? Tělo bytosti je nejvíce podobné vydře, dlouhé zahnuté tesáky zase připomínají spíše kance.

Mnozí bytost připodobňují k monstru z Montauku. V této newyorské čtvrti bylo v červenci 2008 nalezeno podivné mrtvé monstrum. Později se na základě vzorků zubů a rozboru předních tlap badatelé přiklonili k tomu, že jde o mývala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.