Viděli jste včera na Nově: Všech 116 vtipů z Kameňáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Viděli jste včera na Nově: Všech 116 vtipů z Kameňáku!

Náčelníku, při noční službě se nic nestalo.Jen při obchůzce jsme potkali prostitutku.“Náčelník: „Doufám, že jste ji ignorovali.“Policista: „Jasně. Já jednou a tady Olda dvakrát.“
Náčelníku, při noční službě se nic nestalo.Jen při obchůzce jsme potkali prostitutku.“Náčelník: „Doufám, že jste ji ignorovali.“Policista: „Jasně. Já jednou a tady Olda dvakrát.“ (TV Nova)

Geniální věci vznikají z jednoduchých myšlenek. Když se v roce 2002 rozkřiklo, že režisér Zdeněk Troška bude točit lidový fi lm složený ze samých vtipů, lidé mu je – kdyby náhodou neměl dostatek inspirace – sami začali posílat. „Přišlo jich šedesát tisíc. Ani jsem to nestačil učíst. To je nad lidské síly,“ vzpomíná Troška.

Prolouskal se zhruba dvěma tisícovkami z nich, do prvního téměř 100minutového dílu, který jste mohli vidět včera na Nově, jich nakonec použil jen hrstku. Deník Aha! se dopočítal 116 vtipů. Všechny si je můžete přečíst na této dvoustraně. „Materiálu jsem měl tolik, že by to vystačilo na desítky dalších dílů,“ říká Troška. Nakonec natočil ještě další dva, nabídku na čtvrté pokračování loni odmítl.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.