S nožem v hlavě došel k doktorovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

S nožem v hlavě došel k doktorovi!

Jak tohle mohl vůbec přežít? Xiao v nemocnici s nožem v hlavě.
Jak tohle mohl vůbec přežít? Xiao v nemocnici s nožem v hlavě. (Isifa.com)

Osmnáctiletý Xiao Wei z města Mishazi na severovýchodě Číny došel do nemocnice, přestože mu z hlavy trčela rukojeť nože! Čtrnácticentimetrová čepel byla celou délkou zabodnutá do lebky! Neuvěřitelně brutální zranění utrpěl při hádce ve videoherně. Lékaři nůž odstraňovali dvě hodiny, mladík jako zázrakem přežil.

..

„Pracuji tady 23 let, ale ještě jsem neviděl, že by pacient s bodnou ránou v hlavě přišel do nemocnice po svých,“ říká profesor Yan Shijun, který vedl operační tým. Nůž naštěstí nezasáhl mnoho artérií či nervů, ale až následná léčba určí, zda došlo k vážnějšímu poškození mozku. Může dojít i k infekci nebo záchvatům epilepsie. V současné době je stav pacienta stabilizovaný, mladík není v ohrožení života. Děsivé zranění utrpěl z banálních důvodů. Při hře ve videoherně byli Xiao a jeho přítel Huang obviněni z podvádění. Parta mladíků je vyvlekla ven a tam je zbila. „Bodli mě do ruky a utekli. Pak jsem našel Xiaa, měl nůž v hlavě a tvář od krve,“ popisuje zranění Huang. Policie už získala nahrávky z místní bezpečnostní kamery a zahájila hon na pachatele brutálního útoku.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.