Karneval v Riu - Královna (7) se rozplakala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karneval v Riu - Královna (7) se rozplakala

Malá Julia v objetí otce.
Malá Julia v objetí otce.  (ČTK)

Karneval v brazilském Riu de Janeiro je v plném proudu a přehlídka škol samby se v neděli stala jeho vrcholem. Chyběla ale královna, která by průvod vedla. Ochránci dětí varovali už před zahájením karnevalu, že nechat sedmiletou dívku vést průvod je pro školačku nad její síly. To se plně potvrdilo. Malá Julia Lira se místo tance rozplakala a rodiče ji museli vzít domů.

..

Aktivisté chtěli dosáhnout soudního zákazu toho, aby prestižní role hlavní tanečnice byla svěřena dítěti. Namítali, že dosud byla vždy hlavní tanečnicí dospělá žena a její role je vždy silně sexuálně podbarvená. Soudce námitky odmítl a dovolil malé Julii vystoupit. Dívenka se prvních deset minut usmívala, ale pak ji znervózněly kamery televizních štábů. Na tvářičce se objevily první slzy a otec ani pořadatelé ji nedokázali uklidnit.

Madonna si přivedla Jesuse

Lesk karnevalu si vychutnává i zpěvačka Madonna (51). Ta si přivedla přítele Jesuse (23), s nímž se několik dní rozcházela. V Riu se ale nakonec ukázali opět jako pár. K milencům se přidala i Maddonina do krásy rostoucí dcera Lourdes (13) a adoptivní dcera Mercy (5). Ta jediná měla světlé šaty, byla v růžovém. Zbytek rodiny přišel v tmavém, Jesus měl navíc na hlavě podivný cylindr posetý diamanty, dárek od Madonny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.