Poprask v metru - V tunelu běhal pes a pak i člověk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poprask v metru - V tunelu běhal pes a pak i člověk

Fenka »Metráček«  zablokovala provoz metra.
Fenka »Metráček« zablokovala provoz metra. (útulek Praha-Troja)

Pražské metro včera zažilo nebývalé potíže. Dopoledne zastavila provoz fenka křížence rotvajlera. Odpoledne si běhání tunelem pro změnu vyzkoušel zmatený muž. Oba zkomplikovali provoz na trase C.

Pes běhal v tunelu v úseku Ládví – Letňany, metro tak stálo téměř dvě hodiny. Policisté nakonec fenku odchytili a poslali do útulku, kde dostala jméno »Metráček«. Zmatenou němou tvář okolo čtvrté hodiny vystřídal člověk. Pobíhal v tunelu mezi stanicemi Vyšehrad a Pražského povstání. Už po pár minutách se ho podařilo chytit pracovníkům dopravního podniku. Dezorientovaného muže (69) z místa odvezla záchranná služba.

Nové zprávy o poraněném chlapci
Chlapec, jehož nožičku zachytil v úterý eskalátor ve stanici Anděl, se podrobil operaci. Do domácího ošetřování by měl být propuštěn v pondělí. Matka včera podala trestní oznámení na dopravní podnik. Jeho tiskový mluvčí Ondřej Pečený tvrdí, že eskalátory byly v pořádku a chlapec nejspíš nestál v klidu a na jezdicích schodech nepřiměřeně dováděl.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.