Tohle s vámi udělá alkohol: Dnes večer to roztočíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle s vámi udělá alkohol: Dnes večer to roztočíme!

Juchuchu! Silvestr je tady!
Juchuchu! Silvestr je tady! (Aha! – Karel Kopáč)

Poslední den v roce je tady. A s ním i nevázané veselí a potoky alkoholu. Odborníci sice pravidelně radí, co a jak na Silvestra dělat a nedělat, vždycky to ale dopadne stejně.

Poslední den v roce je tady. A s ním i nevázané veselí a potoky alkoholu. Odborníci sice pravidelně radí, co a jak na Silvestra dělat a nedělat, vždycky to ale dopadne stejně!

Pijeme páté přes deváté a na Nový rok ráno nám za krkem sedí pěkná »opice«. Ale nezoufejte, stejně jako loni nakonec kocovinku přeperete. Silvestrovský večer je tady za pár hodin, podívejte se, jak dopadnete, když budete oblíbené šampaňské kombinovat s jinými druhy alkoholu...

1. Juchuchu! Silvestr je tady! Začíná se vesele, rovnou šampusem. Zkombinujete-li sekt s vínem, budete pořádně rozjaření!

2. A co takhle koňáček? Nebo snad jiný tvrdý alkohol? Obzvlášť ženy po něm bývají hodně povídavé i povolné. A z toho kouká pěkný průšvih!

3. Je libo pivko? Na to pozor! Kombinace piva a sektu znamená, že budete hýřit vtipem a víc než hlava vás ráno bude bolet žaludek.

4. Dáme si kafe, to nás vzpamatuje! Jenže je to právě naopak. Močopudná káva nám vezme poslední zbytky vody z těla a nám bude ráno ještě hůř.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.