TEREZA PERGNEROVÁ: Chtěla si Kykolku vzít, a teď... Záhadný rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

TEREZA PERGNEROVÁ: Chtěla si Kykolku vzít, a teď... Záhadný rozchod!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! – Marek PÁTEK)

PRAHA – To je tedy rána! Tereza Pergnerová (31) je už zase sama! Přitom ještě před několika týdny se populární moderátorka deníku Aha! nadšeně svěřila, že si chce vzít svého tehdejšího milence Jana Mikuleckého alias Kykolku (26).

Na obzoru je nový milenec?

Jenže teď už je všechno jinak! Kykolka se musel za podivných okolností od Terezy odstěhovat z jejího domu v Košířích a jejich vztah je prý uzavřená kapitola. Je to snad proto, že se do Terezina života vrátil její bývalý milenec?

Co se přesně mezi Terezou a Kykolkou stalo, zůstává záhadou. „Měli jsme nějaká pravidla a já jedno z nich porušil. Rozchod je moje vina,“ nechal se tajemně slyšet Kykolka. O jaké pravidlo se jednalo? „Je to moje soukromá věc. Každopádně šlo o pravidlo, které když jsem porušil, tak už nebylo návratu. Mrzí mě to, Terezku mám pořád rád,“ řekl deníku Aha! Kykolka.

Z okolí moderátorky se proslýchá, že jí měl být Kykolka nevěrný během své práce barmana na Nové Živohošti. Tereza podle všeho rozchod nijak zvlášť neprožívala. „Tušila, že Kykolka není muž na celý život,“ tvrdí kamarádka moderátorky. Navíc se v životě Pergnerové podle všeho objevil další muž. Tereza se totiž po osmi letech setkala se svým bývalým milencem Adamem (27). Ten byl pod uměleckým jménem Deph členem slavné hudební skupiny Chaozz a v současnosti vystupuje pod přezdívkou MC Kato. A podle všeho to mezi nimi zase zajiskřilo. „Adama jsem viděla po osmi letech. Přišel na návštěvu, uvařil a bylo to úžasný,“ rozplývá se Tereza. „Tehdy to mezi námi byla opravdu velká láska,“ dodává. Jestli se mezi nimi schyluje k něčemu většímu, se ale Tereza nevyjádřila. Chce se prý plně soustředit na společnou dovolenou se svým synem Samuelem, na kterou teď odjíždí.

29.7.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.