Miss Jandová střídala muže! Před fotoaparátem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Jandová střídala muže! Před fotoaparátem…

Minerální voda Mattoni osvěžila nejen závodníky všech kategorií, ale i Miss Zuzanu Jandovou, která během akce pózovala i s Davidem Hufem.
Minerální voda Mattoni osvěžila nejen závodníky všech kategorií, ale i Miss Zuzanu Jandovou, která během akce pózovala i s Davidem Hufem.  (ara )

05:00 – Běžecké akce se v České republice těší velké oblibě a výjimkou nebyl ani třetí noční běh Prahou, který se v minulých dnech uskutečnil na Staroměstském náměstí.

Soutěžilo se v sedmi závodech. Běželi muži, ženy, týmy v mužích a ženách, ambasády, barmani a také rodiny. Všechny běhy zaštiťoval Prague International Marathon. Nesoutěžní rodinný závod, Běh pro život 3,8 km, přilákal celkem 1 850 běžců a chodců, kteří podpořili onkologicky nemocné děti.

Na všechny běžce se přišla podívat stále ještě úřadující Miss CŘ 2008 Zuzana Jandová, která ochotně zapózovala s Tomášem Dvořákem, Davidem Hufem a startérem Lukášem Bauerem.

Prvním mužem v cíli v běhu na 10 km byl Marwa Dickson Mkami z Tanzanie, který doběhl v čase 28:24,12 vteřin. Mezi ženami v běhu na 5 km kralovala Gladys Kerubo Otero, která trať zdolala za 15 minut 45 sekund a sedm vteřin.

V průběhu roku se tento noční běh konal v 5 městech – Plzeň, Brno, Pardubice, Ostrava a Praha a dohromady se podařilo vybrat a nemocným dětem pomoci částkou jeden milion korun.

Zuzana Jandová s Tomášem Dvořákem.

...a s Lukášem Bauerem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.