Hledali učitelku, vylovili mrtvého muže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hledali učitelku, vylovili mrtvého muže

Jana Toncarová
Jana Toncarová

ŘÍMOV – Šok zažili policisté, kteří včera pátrali na Římovské přehradě na Českobudějovicku po záhadně zmizelé učitelce Janě Toncarové (46). Místo ní totiž vylovili mrtvolu muže.

Učitelka zmizela na konci června od supermarketu Interspar v Budějovicích. Poté, co u manžela učitelky Jiřího Toncara policie objevila některé osobní věci včetně zakrvavených částí oblečení ženy, byl Toncar vzat do vazby. Pátrání pokračovalo dál. Policisté téměř najisto vyjeli k přehradě s tím, že se tam mrtvola ženy nachází. Jak se ale ukázalo, na dně přehrady ležela mrtvola, ovšem muže.

„Vylovili jsme mrtvolu, ovšem nikoli ženy, ale neznámého muže ve značném stádiu rozkladu. Jeho totožnost ani příčinu smrti zatím neznáme. Tu určí až pitva,“ sdělil včera mluvčí Jihočeské policejní správy Dušan Klícha.

Pátrání po učitelce Janě Toncarové tak bude pokračovat i nadále. Policisté nyní chtějí mlýn Jiřího Toncara doslova obrátit naruby. Jsou si téměř jisti, že ženu její manžel zabil. Kde by ale její tělo mohlo být, je zatím záhadou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.