Vyhrál jsem 3,74 miliardy! ...říká tento muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Vyhrál jsem 3,74 miliardy! ...říká tento muž!

Fotografie
Fotografie (internal)

BAGNONE – Tohle je Ugo Verni (47). Pracuje jako zedník, měsíčně vydělává v přepočtu 19 425 Kč. Nyní se stal miliardářem! Ale možná také ne! Jisté je jedno – los, který v italské loterii vyhrál 3,74 miliardy Kč, byl zakoupený v baru ve vesnici Bagnone, kde tento zedník žije.

Tohle je Ugo Verni (47). Pracuje jako zedník, měsíčně vydělává v přepočtu 19 425 Kč. Nyní se stal miliardářem! Ale možná také ne! Jisté je jedno – los, který v italské loterii vyhrál 3,74 miliardy Kč, byl zakoupený v baru ve vesnici Bagnone, kde tento zedník žije...

Celá Evropa spekuluje, jestli je skutečně výhercem rekordního jackpotu. Ugo totiž odpovídá popisu místního barmana: „Přišel chlapík, za uchem měl srolovaný los a na celé náměstí křičel, že vyhrál. Pak však tiše přiznal, že to byl jen vtip.“

Těžko říct, jestli opravdu vtipkoval. Možná si jen uvědomil, že se na něj v tom momentě sesypou falešní kamarádi a všemožní žebráci. Vesnice Bagnone, ve které Ugo žije, má totiž pouhé dva tisíce obyvatel a všechno se rychle rozkřikne.

Existují však i další lidé »podezřelí« z výhry jackpotu, který narůstal více než půl roku. Jedním z nich je jistý »A. B.« (47), který v neděli ráno objížděl vesnici na traktoru a uctivě zdravil všechny kolemjdoucí. Podle deníku Repubblica by mohl být vítězem také úředník, který jako jeden z mála nedorazil na oslavu. To prý by mohl být jasný náznak toho, že právě on je šťastný vítěz. Ať už je výhercem kdokoliv, jisté je, že z jednoho člověka italská loterie udělala boháče!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.