Žena v autě visela na zvednutém mostě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Žena v autě visela na zvednutém mostě!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 (pk) – Tak tohle je prý možné jen v akčních filmech. Vůz vjede na most, který se zrovna začíná zvedat kvůli proplouvající lodi. Zvedne se do výšky několika desítek metrů a pak se auto zřítí dolů na vozovku.

Až na to poslední jde o skutečný příběh řidičky ve městě Sturgeon Bay v americkém státě Wisconsin. Její auto zůstalo viset na mostní konstrukci, která se vztyčila do úhlu 45 stupňů. V tu chvíli byla 150 metrů nad zemí. Díky dobrým brzdám a kvalitním pneumatikám se ženě podařilo udržet auto na místě, dokud vyděšená obsluha nespustila most dolů. „Bylo to jako na horské dráze v zábavním parku,“ říká řidička, která si nepřála být jmenována. Pohotový fotograf těžko uvěřitelnou situaci zachytil. Policie se o všem dozvěděla, až když snímek vyšel v ranních novinách. „Šlo o lidskou chybu. Řidička nebude mít žádné problémy, ale vyslechnout ji musíme. Je třeba zjistit, jak k chybě došlo, aby se už neopakovala,“ sdělil šéf policie Arleigh Porter.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.