Kde nakoupíte nejlevněji! Velký přehled cen školních potřeb - Teď je to nejvýhodnější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kde nakoupíte nejlevněji! Velký přehled cen školních potřeb - Teď je to nejvýhodnější!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Brány škol se otevřou sice až za 13 dnů, ale právě nyní je nejvýhodnější nakupovat školní potřeby. Takže pokud máte sepsaný dlouhý seznam všech potřebných pomůcek, obrníte se pořádnou dávku trpělivosti při vybírání a hlavně si nachystáte až několik tisícovek korun, můžete vyrazit.

Brány škol se otevřou sice až za 13 dnů, ale právě nyní je nejvýhodnější nakupovat školní potřeby. Takže pokud máte sepsaný dlouhý seznam všech potřebných pomůcek, obrníte se pořádnou dávku trpělivosti při vybírání a hlavně si nachystáte až několik tisícovek korun, můžete vyrazit.

Obchodníci se právě nyní předhánějí s akčními nabídkami na penály, tužky, sešity... Deník Aha! vyrazil v Praze do největších obchodních řetězců i malých papírnictví, aby pro vás zjistil co, kde mají a kolik vás to bude stát.

Kliknutím zvětšete
Kliknutím zvětšete
Specialitky? Najdete je v hračkářství!

Pokud vaše ratolest nutně potřebuje penál s motivem Muzikálu ze střední nebo prostě nemůže do školy bez aktovky s krtečkem, vypravte se do hračkářství. Ve čtyřpatrovém Sparkysu v Praze Na Příkopech najdete snad všechno s pohádkovými motivy. Ovšem počítejte s tím, že za obrázky dětských oblíbenců se platí!

Kliknutím zvětšete

19.8.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.