V televizi se namíchli a... Vykopli Pergnerovou! 200 tisíc shrábne Rolincová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V televizi se namíchli a... Vykopli Pergnerovou! 200 tisíc shrábne Rolincová!

Tereza Pregnerová
Tereza Pregnerová (: TV Prima)

PRAHA – Vyhazov! Zatímco v Česku je Tereza Pergnerová (31) jednou z nejpopulárnějších moderátorek, na Slovensku zažila totální propadák a fiasko!

Vyhazov! Zatímco v Česku je Tereza Pergnerová (31) jednou z nejpopulárnějších moderátorek, na Slovensku zažila totální propadák a fiasko! Televize Joj ji vyhodila kvůli mizerné sledovanosti po pouhých čtyřech dílech jejího pořadu Kuul TV a na její místo angažovala Darinku Rolincovou alias Daru Rolins (33)! Ta tak Pergnerovou připravila nejen o pořad, ale především o pohádkové stotisícové honoráře.

Vedení slovenské televize Joj si od angažování Pergnerové v pořadu Kuul TV hodně slibovalo. Jenže sledovanost pořadu, který se vysílal jednou týdně, znamenala pro »Jojku« černou můru. Dosáhla totiž v průměru pouhého jednoho procenta! A tak vedení televize v čele s bývalým hercem Milanem Kňažkem Pergnerovou bez milosti vykoplo.

„Sledovanost nebyla dobrá, a navíc se Tereze nedařilo kvůli pracovnímu vytížení v Čechách na pořad připravovat tak, jak bychom si představovali. Přijela vždy na poslední chvíli,“ vysvětlil deníku Aha! mluvčí televize Joj Ľudovít Tóth vyhazov české moderátorské hvězdy.

Televize náhradu dlouho nehledala. Za Pergnerovou, která u nás fenomenálně zazářila při moderování »primácké« reality show VyVolení, do Kuul TV už od příštího týdne nastupujezpěvačka Dara Rolins. „Ano, je to tak. Terezu střídám a moc se na tu práci těším. Původně jsem ten pořad měla moderovat už od začátku, ale jelikož jsem měla závazky na konkurenční Markíze, tak to nebylo možné,“ přiznala Aha! Dara.

Pergnerová tak kvůli vyhazovu z Jojky přijde i o pořádný balík peněz. Ještě před začátkem Kuul TV totiž přiznala, že honorář za tento pořad je více než zajímavý. Dokonce se spekulovalo, že by jeho výše měla dosahovat až 50 tisíc slovenských korun za jeden díl. A vzhledem k tomu, že se pořad vysílá jednou týdně, jde o hezkých 200 tisíc korun měsíčně. Pergnerová je tak v současné době trvale zaměstnána pouze na rozhlasové stanici Frekvenci 1, kde každý den moderuje odpolední pořad SuperStory.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.