Mirek Topolánek: Když zveřejní moje fotky u bazénku, přežiju to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mirek Topolánek: Když zveřejní moje fotky u bazénku, přežiju to!

Mirek Topolánek se zveřejnění fotek z Berlusconiho vily nebojí.
Mirek Topolánek se zveřejnění fotek z Berlusconiho vily nebojí.

PRAHA (vr) – Předseda ODS Mirek Topolánek promluvil! Na rádiu Frekvence 1 prohlásil: „V Berlusconiho vile zcela jistě neprobíhaly bujaré večírky, to mi tedy něco uniklo.“ Reagoval tak na nařčení, že se na párty u italského premiéra Silvia Berlusconiho promenádoval nahý, navíc ve společnosti spoře oděných krásek.


S tím, že na fotkách italského paparazziho je i nahý Topolánek, přitom přišel sám italský premiér. Šéf ODS to rázně popírá. „Pozemek na Sardinii, který má Silvio, má asi 150 hektarů, takže jsme se vlastně ani nepotkali. Absolvoval jsem s ním jen jednu společenskou večeři. Je to spíše italský vnitropolitický souboj, útok na Silvia, a já jsem jeden z prostředků toho útoku,“ řekl Topolánek a dodal: „Jestli mě někdo nafotil u bazénku, tak to pokládám za typický paparazziovský čin. Pokud by ale takové fotky uveřejnili, tak bych to přežil.“ Na Frekvenci se také svěřil, že v telefonu má hodně čísel, ale na Berlusconiho ne.

Kliknutím zvětšeteSvé řekl i k Paroubkovi. Oba rivalové by se mohli zdát jako zapřísáhlí nepřátelé, Topolánek o něm ale mluví familiérně jako o »Jiříkovi«. Za normálních okolností spolu prý vycházejí dobře, na veřejnosti je to ale jinak. „Jak se rozsvítí červené světýlko na kameře, nebo když je to nějaké veřejné setkání-utkání, tak v něm prostě něco secvakne.“


Foto Aha! – Hykl, Kundrát, Rušinová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.