Italský ministr o nahém Topolánkovi: Asi to má ve zvyku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Italský ministr o nahém Topolánkovi: Asi to má ve zvyku!

Mirek Topolánek se Silviem Berlusconim
Mirek Topolánek se Silviem Berlusconim

ŘÍM (vr) – Itálií otřásá skandál zabavených fotografií z bujarých večírků italského premiéra Silvia Berlusconiho (72) v jeho vile na Sardinii. Na fotkách má být i expremiér Mirek Topolánek (54), který se na nich prý zcela nahý promenuje mezi polonahými kráskami – a Italové si z něj už utahují!


„Asi to má ve zvyku!“ okomentoval Topolánkovu nahotu italský ministr kultury Sandro Bondi v rozhovoru pro italský deník Corriere. Podle Bondiho je moře jen několik metrů od vily a v kombinaci s vedrem k nudismu přímo svádí...

Jak skandál vznikl? Papparazzi Antonell Zappadu nafotil snímky z večírků Berlusconiho, kde se to hemžilo mladými kráskami nahoře bez. Pak se fotky snažil za 40 milionů Kč prodat italským novinám. Berlusconi je nechal zabavit úřadem na ochranu osobních údajů. Jeho právník Niccoló Ghedini řekl, že nejméně jedna fotka zachycovala Topolánka nahého v zahradě vily. A právě proto prý Berlusconi o ochranu úřad požádal. „Byly tam i Topolánkovy děti, ale člověk nikdy neví, co by z toho noviny udělaly,“ prohlásil právník.

Topolánek opravdu v Berlusconiho vile v květnu byl, tehdy ještě jako premiér. Na Sardinii trávil dovolenou s přítelkyní Lucií Talmanovou, synem Nicolasem a tehdejším ministrem dopravy Alešem Řebíčkem. Na Sardinii tehdy byli i fotoreportéři Aha!, které kvůli pořizování snímků Berlusconiho vily dokonce zatkla tamní policie. Asi věděla proč... Topolánek na zprávy italských médií nechce reagovat. Jeho mluvčí Jana Bartošová jen řekla, že informace nejsou pravdivé. A co na účast na večírku říká exministr Řebíček? „Já ty fotky neviděl a nevím, co na nich je. O večírku mluvíte vy. Byli jsme s premiérem a rodinami na Sardinii přesně před rokem a jestli nás někdo fotil, to fakt nemůžeme vědět,“ napsal Aha! v SMS zprávě. Návštěvníci mejdanů italského premiéra tvrdí, že se na nich nic nemravného nedělo. Italská herečka Imma di Ninni prohlásila, že postarší premiér má úroveň a dívkám, které zve do své vily, dává drahé dárky. Žádné nepřístojnosti s nimi ale nevyvádí. I když Berlusconi tvrdí, že zablokoval vydání fotografií právě proto, aby nezničily politickou kariéru nahého Topolánka, je možné vše vysvětlit jinak. Poté, co byl italský premiér nařčen ze vztahu s osmnáctiletou modelkou Noemi Letizií, celou záležitost popřel a slíbil, že pokud někdo prokáže opak, okamžitě rezignuje! Že by papparazzi Zappadu kromě Mirkových intimních partií vyfotil i Berlusconiho s nějakou z přítomných dívek? Není pak divu, že kvůli několika snímkům Berlusconi nechce pustit k vodě patnáct let v politice. A taky by byly dobrým podkladem pro jeho manželku Veroniku, která se s ním kvůli milenkám rozvádí...


2.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.