Zemětřesení na Primě: Vávra se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemětřesení na Primě: Vávra se vrací!

PRAHA – Škatulata v televizi Prima pokračují! Kartami v konkurzech na nové tváře »primáckého« Zpravodajského deníku teď navíc radikálně zamíchá Jan Vávra (52)!


Teď jim radí exšéf Novy

>> A do zpráv lákají Zárubovou

Muž, který dlouhá léta působil jako šéf zpravodajství konkurenční Novy a posléze se stal úhlavním nepřítelem Vladimíra Železného, totiž na Primě působí jako poradce! A vyloučený dokonce prý není ani jeho návrat na televizní obrazovku!

»Newsroomem« na Primě to v těchto dnech doslova vře! Vedení televize totiž nehodlá ve stávající podobě Zpravodajského deníku nechat kámen na kameni. Prima proto jako poradce povolala Jana Vávru, který kdysi zakládal dodnes nejúspěšnější televizní zpravodajství na Nově, kde působil jako jeho šéf a moderoval publicistickou Sedmičku. „O svých obchodních aktivitách nebudu mluvit. Na jakékoliv otázky se musíte zeptat Primy,“ odmítl se Vávra ke svému působení na Primě vyjádřit. A nechce se šířit ani o svém případném angažmá v pozici moderátora jejich hlavního zpravodajství. „Už jsem někde jinde,“ mlží Vávra s tím, že v současné době to může skoro vyloučit. Manévrovací prostor k včasnému přehodnocení si však nechává.
Otázkou stále zůstávají i ženské moderátorské posty. Stávající moderátorky Martina Kociánová, Štěpánka Duchková a Dana Makrlíková totiž prý jsou málo seriózní. Kromě Evy Jurinové, o jejímž konkurzu deník Aha! jako první informoval již v úterý, se o místo moderátorky uchází i Světlana Zárubová (33)! Ta zatím moderuje večerní Události, komentáře na ČT1. Zárubovou pryč z České televize údajně žene fakt, že prochází nepříjemným rozvodovým řízením s Robertem Zárubou (39), který je dlouhodobě jeden z nejpopulárnějších sportovních komentátorů ČT. O něj na Kavčích horách přijít nehodlají. A pro oba znesvářené manžele místo v jedné televizi asi není...


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.