DARA ROLINS: Vykopla milence! Ale před tím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

DARA ROLINS: Vykopla milence! Ale před tím...

 (: Anna Kovačič / Sony BMG)

PRAHA – Vztah populární česko-slovenské zpěvačky Dary Rolins (33) a hokejisty Jaroslava Bednáře (28) je už minulostí! „Ano, rozešli jsme se,“ potvrdila deníku Aha! sama Dara.



„Naše potřeby, představy o vztahu a o společné budoucnosti byly prostě příliš odlišné. Není v tom absence lásky ani nikdo třetí. Je to pro nás oba velmi osobní a citlivé téma, proto vám k tomu nic víc neřeknu. Nezlobte se,“ končí svoji zpověď Dara, která se včera vrátila z dovolené na Mallorce, kde relaxovala po rozchodu.
Z okolí hokejisty Bednáře, který se rozvádí se svou manželkou, s níž má dítě, však prosakují informace poněkud odlišné. Podle nich se měl již před časem rozejít naopak Bednář s Darou. „Vadilo mu, že je pořád někde na večírcích a taky že je velmi finančně náročná,“ tvrdí zdroj z okolí hokejisty. Podle něj se asi po dvou týdnech k sobě ale oba milenci vrátili. A až nyní se s Bednářem rozešla Darina.
A to docela nedávno dal Bednář zpěvačce zásnubní prsten a za Prahou v Průhonicích koupil pozemek, kde si oba milenci hodlali vybudovat společné hnízdo lásky!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.