Šéf zpravodajství ČT Milan Fridrich - Jeden průšvih za druhým... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šéf zpravodajství ČT Milan Fridrich - Jeden průšvih za druhým...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Řediteli zpravodajství veřejnoprávní České televize Milanu Fridrichovi (38) se v poslední době lepí smůla na paty. Nejen že se před časem rozvedl se známou televizní reportérkou Norou Fridrichovou (31), ale navíc mu nyní reálně hrozí, že přijde o řidičský průkaz.

● Rozvedl se! A asi přijde o řidičák!

Přitom o Fridrichovi se v kuloárech televize uvažuje jako o budoucím možném řediteli celých Kavčích hor. Jeho bezvadná pověst ale utrpěla v poslední době nepřehlédnutelné šrámy. Podle serveru tyden.cz jej totiž v dubnu hlídka policejního passatu lapila, jak se po dálnici D11 směrem na Hradec Králové řítí rychlostí 183 km/h! Stálo ho to pět trestných bodů na řidičské kartě. A navíc připustil: „Je pravděpodobné, že mi na půl roku řidičák seberou.“

Aby toho nebylo málo, tento postih přichází krátce poté, co se provalil jeho rozvod s vedoucí reportérkou pořadu 168 hodin Norou Fridrichovou. „Jsme rozvedeni už rok a půl, od ledna 2008. Nezveřejňovali jsme to z rodinných důvodů,“ přiznal deníku Právo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.