Exkluzivní zpověď dvou milenců: Souložili s HIV pozitivní zpěvačkou Nadjou Benaissou - Spali s ní bez kondomu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exkluzivní zpověď dvou milenců: Souložili s HIV pozitivní zpěvačkou Nadjou Benaissou - Spali s ní bez kondomu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Drama okolo zpěvačky Nadji Benaissy (26) z nejpopulárnější německé skupiny No Angels nabírá na obrátkách. Krásná zpěvačka, která sedí od soboty ve vyšetřovací vazbě kvůli tomu, že opilá po koncertě do krve zmlátila jednu svoji fanynku, je totiž HIV pozitivní!

A v letech 2004–2006 měla nechráněný sex s nejméně třemi muži. Minimálně jeden z nich se od ní nakazil a teď na ni podal trestní oznámení. Zpěvačka může za vědomé šíření AIDS dostat až 10 let vězení. Její dcerka (10) tak bude zřejmě vyrůstat bez maminky...

První postižený muž se dozvěděl o Nadjině nemoci až poté, co se spolu vyspali. „Mrcha! Vůbec mi o tom, že je HIV pozitivní, neřekla,“ vypověděl. Loni pak zjistil, že má AIDS. Zpěvaččin další milenec Klaus W. (37) ve včerejším německém deníku Bild podrobně vylíčil svůj románek s popovou divou. „Poznal jsem ji v roce 2004. Ihned jsme si padli do oka a domluvili si rande. Přišla mi velmi atraktivní a »žhavá«. Sexuálně jsme se sblížili.

Ze začátku jsme se chránili kondomem. Po pár dnech jsme na něho začali zapomínat. Já testy na HIV v minulosti podstoupil, takže jsem měl čisté svědomí. Nadja mi tvrdila, že je také v pořádku. Věřil jsem jí. Bohužel.“ Po pár týdnech románek skončil a Klaus už se s Nadjou neviděl. „Teprve po dvou letech mi někdo řekl, že Nadja je už několik let HIV pozitivní. Byl jsem totálně v šoku! Chtělo se mi brečet a zároveň řvát vzteky. Proklínal jsem tu »čarodějnici«. Volal jsem jí a ona mi řekla, že jsem to prý nemusel chytit od ní. Měl jsem chuť ji zabít.“ Dotyčný odmítá říct, zda se nakazil, či ne. To prý vyjde najevo až během soudního procesu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.