Pohřeb Jade Goody - Jack recitoval dojemnou báseň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb Jade Goody - Jack recitoval dojemnou báseň!

Fotografie
Fotografie (internal)

LONDÝN – Čerstvý vdovec Jack Tweed (21) v sobotu doprovodil svou ženu Jade Goody (†27), která se proslavila účastí v reality show Big Brother, na její poslední cestě. Když v průvodu nesl její rakev, neskrýval slzy. S životní láskou se rozloučil dojemnou básní nazvanou »Kéž by«.

Čerstvý vdovec Jack Tweed (21) v sobotu doprovodil svou ženu Jade Goody (†27), která se proslavila účastí v reality show Big Brother, na její poslední cestě. Když v průvodu nesl její rakev, neskrýval slzy. S životní láskou se rozloučil dojemnou básní nazvanou »Kéž by«.

Se slzami v očích recitoval bolestné verše psané svým zlomeným srdcem: „Kéž bych se ti jen mohl ještě jednou podívat do očí...“ – podobných, bohužel již nesplnitelných přání zaznělo z Jackových úst ještě několik. Svůj smuteční projev ukončil slovy: „Můj život už nikdy nebude jako dřív.“ V kostele zazněl i poslední vzkaz od Jade: „Ode mne je to vše. Možná se jednou shledáme. Sbohem.“

Pohřeb naplánovala sama, když už věděla, že jí není pomoci. Jejího plánu se prý pořadatelé drželi důsledně. Smuteční obřad byl velmi okázalý, média ho přirovnávají k pohřbu princezny Diany, která tragicky zahynula při autonehodě v roce 1997. Náklady na pohřeb Jade se odhadují na 7,25 milionu Kč. Pohřeb Lady Diany vyšel britskou královskou rodinu na 145 milionů Kč.

6.4.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.