Rodiče ubodané Romany (†20): Děsíme se vraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rodiče ubodané Romany (†20): Děsíme se vraha!

Romanin portrét vznikl brzy po její smrti a patří k několika málo věcem, které si rodiče vezmou do nového bytu s sebou.
Romanin portrét vznikl brzy po její smrti a patří k několika málo věcem, které si rodiče vezmou do nového bytu s sebou. (Aha! – Karel Kopáč, ara)

VARNSDORF – Jedny z nejhorších chvil ve svém životě teď prožívají rodiče brutálně ubodané Romany Schupannové (†20) z Varnsdorfu. Jak už deník Aha! dříve informoval, jejich dceru před osmi měsíci zabil její bývalý přítel. Už za tři týdny začne v Ústí nad Labem soud a rodiče se budou muset vrahovi znovu podívat do tváře!

Jedny z nejhorších chvil ve svém životě teď prožívají rodiče brutálně ubodané Romany Schupannové (†20) z Varnsdorfu. Jak už deník Aha! dříve informoval, jejich dceru před osmi měsíci zabil její bývalý přítel. Už za tři týdny začne v Ústí nad Labem soud a rodiče se budou muset vrahovi znovu podívat do tváře!

Obviněný Jan Čipera (22) s Romanou nejprve chodil, když ho odmítla, nedokázal se s tím smířit. Dívku pronásledoval, vyhrožoval rodině a nakonec ji ubodal. Z obžaloby vyplývá, že jeho útok byl nanejvýš brutální! Romanu nalákal do bytu prarodičů do Krásné Lípy s tím, že jí vrátí peníze. Když mu ale dívka sdělila, že je mezi nimi konec, rozhodl se k útoku, který navíc dopředu plánoval.

Podle nejnovějších informací Čipera ve své výpovědi přiznal, že z batohu vytáhl nůž a dívku začal bodat. Svědkyně případu dokonce zaslechla, jak Romana křičí: „Au, Honzo, to bolí…“ Čipera však ve svém řádění neustal… Podle odborných posudků dívka utrpěla neuvěřitelných 31 bodných a 7 řezných ran! Smrtelné bylo přerušení krkavice a bodné rány do jater a plic.

Jedinou »útěchou« rodičů tak bylo, že jejich dcera netrpěla dlouho a brzy po útoku kvůli obrovské ztrátě krve upadla do bezvědomí a zemřela... Čipera ji pak ještě okradl.

Rodiče Romany se se smrtí dcery nikdy nesmíří. Stejně tak nikdy neodpustí varnsdorfské policii, která dívku před už dříve soudně třikrát trestaným Čiperou neochránila! A to i přesto, že měla dostatek důkazů o tom, že dívka je ve vážném ohrožení.

„Dceru nám nic nevrátí. Ale chování policie byla sprostota. Nejhorší bude znova se teď tomu hajzlovipodívat do tváře. Neřeknu mu nic, nic pro mě neznamená,“ řekla deníku Aha! Romanina maminka Květoslava Šekmarová, která navíc před dvěma měsíci přišla za tragických okolností i o svého bratra. Rodina se kvůli Romanině smrti dokonce bude stěhovat. „Nechceme, aby nám tenhle byt Romanku pořád připomínal. Vezmeme si s sebou jen nějaké její fotky, plyšáky a Romanin portrét, který vznikl po její smrti,“ dodala Šekmarová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.