Šíp rozmetal Holanovou - Soud o 4 miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šíp rozmetal Holanovou - Soud o 4 miliony

Marcela začala nový život. Jejím přítelem je už řadu let Bohumil Pikhart
Marcela začala nový život. Jejím přítelem je už řadu let Bohumil Pikhart

PRAHA – Tahanice mezi zpěvačkou Marcelou Holanovou (55) a jejím bývalým manželem Karlem Šípem (59) neustávají! Marcela je nespokojená s výší výživného, a tak stále není uzavřen jejich vleklý soudní spor. Teď proběhlo jeho další kolo, ze kterého však Marcela odcházela s pláčem na krajíčku. Místo požadovaných milionů jí totiž soud přiřkl jen dvě stě tisíc!

Zatímco manželství populární zpěvačky a úspěšného textaře a baviče bylo rozvedeno už v září roku 2004, až doteď běží jejich spor o výživné. Marcela Holanová totiž nebyla spokojena s částkou, kterou jí Šíp po odchodu od ní a syna Karla juniora poskytoval, a podle některých zdrojů po něm požadovala ještě přes čtyři miliony korun! Soud jí však zpětně do roku 2004 jednorázově přiřkl výživné ve výši pouhých 220 tisíc korun!

„Nebudu se k tomu vyjadřovat, nedoporučil mi to právník,“ řekla deníku Aha! Holanová. „Mohlo by to proti mne být použito jako argument. V každém případě se však hodlám odvolat. Je to ještě běh na dlouhou trať,“ dodala Holanová. Lidé z jejího okolí jsou ale sdílnější. „Málem se z toho zhroutila. Nečekala, že ze Šípa dostane vše, co požaduje, tohle jí ale urazilo,“ říká Marcelina kamarádka. Se zpěvačkou se shoduje v jednom. Určitě přijde ještě další odvolání a soud bude pokračovat.

„O tom nic nevím,“ kontruje však Karel Šíp. „Můj právník mě ujistil, že se jedná o uzavřenou záležitost,“ říká Šíp a ani on se už o nekonečném sporu nechce bavit. Podle jeho dřívějších vyjádření je jasné, že své závazky k synovi, kterému zaplatil školu, považuje za splněné a jen nechce platit marnotratnost své bývalé manželky. Ta často účinkuje ve Směšném divadle Luďka Soboty a dál sólově vystupuje jako zpěvačka na koncertech a akcích. Šíp se svou přítelkyní Ivou Havránkovou už má syna Honzíka (2) a vleklé spory mu prý jen komplikují život.

Autoři: Petr MACEK, Miroslav GRACLÍK
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.