Smrt v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt v přímém přenosu!

Její umírání sledovali televizní diváci v přímém přenosu.
Její umírání sledovali televizní diváci v přímém přenosu. (ČTK a Profimedia.cz)

LONDÝN — V posledních dnech nejpopulárnější britská celebrita Jade Goody (27), bývalá hvězda reality show Big Brother, zemřela. S rakovinou bojovala v posledních týdnech doslova v přímém přenosu pod 24hodinovým dohledem televizních kamer!

Jade Goody prohrála boj s rakovinou

Její smrtí včera ráno tahle zvrácená reality show skončila…

Bývalá zubní instrumentářka se proslavila a zbohatla v populární televizní soutěži Big Brother v roce 2002. Diváci se jí smáli kvůli udivující nevědomosti a hloupým výrokům. V tisku si vysloužila přezdívku Miss Piggy (Prasátko). Přesto se díky šikovné strategii stala populárnější než královská rodina. Uvedla na trh vlastní parfém, otevřela salon krásy, vydala životopis a knížku o dietách.

Loni v srpnu jí ale lékaři zjistili rakovinu děložního čípku. Před měsícem se ukázalo, že chemoterapie nepomohla a rakovina se rozšířila i do dalších orgánů. Její stav se rapidně zhoršil. V únoru se proto narychlo provdala za přítele Jacka Tweeda (21), který si stále odpykává trest za napadení 16letého chlapce golfovou holí. Jade prodala práva na natáčení svatby americkému časopisu OK! a televizi Living za 31,1 milionů Kč. Chtěla tak zajistit své dva syny Bobbyho (5) a Fredieho (4), které má s televizním moderátorem Jeffem Brazierem (29) a s nimiž se teď, začátkem března, nechala pokřtít v nemocniční kapli. Sama kdysi vyrůstala v chudobě a musela se starat o matku, ochrnutou po nehodě, a otce narkomana (ten zemřel před 4 lety na předávkování). V posledních dnech už Jade jen ležela a celé dny prospala. Nemohla už ani jíst, pila jen litry cocacoly. Užívala silné léky proti bolesti, často byla v bezvědomí. Přesto celému světu do poslední hodiny vzkazovala: „Umírám... ale jsem šťastná.“ Včera brzy ráno se její osud naplnil. Zemřela poklidně ve spánku. Do poslední minuty s ní zůstal její manžel a matka Jackie. Její poslední přání: „Aby na pohřbu nikdo nebrečel a všichni se smáli. Žila jsem veselý život a jednou se tam nahoře přece znovu potkáme…“

V sobotu večer už tušila, že je konec – nechala si k posteli zavolat své malé syny, aby je naposledy pohladila a připravila je na život bez mámy…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.