Otec Honzíka Rokose (†5): Ať vrazi shnijí ve vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otec Honzíka Rokose (†5): Ať vrazi shnijí ve vězení!

„Jsem rád, že jim to potvrdili, a doufám, že ve vězení shnijí a že jim spoluvězni dají co proto. Cítím k nim nenávist,“ svěřil se Aha! Roman Rokos, tatínek zavražděného Honzíka Rokose.
„Jsem rád, že jim to potvrdili, a doufám, že ve vězení shnijí a že jim spoluvězni dají co proto. Cítím k nim nenávist,“ svěřil se Aha! Roman Rokos, tatínek zavražděného Honzíka Rokose. (pro Aha!– Roman Rokos, ara)

TÁBOR – Spokojený a klidnější, přesto stále plný nenávisti. Přesně tak se teď cítí táta zavražděného Honzíka Rokose (†5). Vrchní soud v Praze totiž nyní potvrdil, že Honzíkova matka Antonie Stašková si odsedí 24 let a její přítel Pavel Grepl 20.

„Jsem rád, že jim to potvrdili, a doufám, že ve vězení shnijí a že jim spoluvězni dají co proto. Cítím k nim nenávist,“ svěřil se Aha! Rokos. Hned po soudu odjel do Českých Zlatníků na Mostecku, kde 28. prosince 2008 našli strážníci auto Pavla Grepla a v něm tělíčko v té době už tři týdny mrtvého Honzíka. „Chtěl jsem jen vidět, jak to tam vypadá, a zavzpomínat. Honzík je ale pohřbený v Táboře. Tam za ním chodím téměř denně. Je to pro mne čím dál tím horší, což asi pochopí jen ten, kdo také přišel o dítě. Navíc jsem teď na to sám,“ prozradil Roman Rokos, kterého před časem opustila přítelkyně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.