Karel Černoch (62) - Vážná nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Černoch (62) - Vážná nemoc!

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zpěvák Karel Černoch (62) je v nemocnici! Ve které, s čím a jaký je jeho současný zdravotní stav, ovšem jeho druhá žena Dagmar a dcera Tereza (21) přísně tají! Dokonce tak, že to neví ani Černochův syn Marek (37) z prvního manželství!

Leží v nemocnici, Potíže tajil i před rodinou!

A přitom s tátou moderuje pravidelný pořad Cafe Music na Českém rozhlase! „Otec je v nemocnici? Tak to opravdu nevím,“ řekl deníku Aha! překvapeně Marek Černoch. „Táta je v nemocnici už asi pět dnů,“ potvrdila nakonec exkluzivní informace deníku Aha! Černochova dcera Tereza.

Zdravotní stav naší pěvecké legendy a interpreta hitů Popelky, Zrcadlo, Láska prý či Ona se brání se v posledních měsících stále zhoršoval. A že není Karel Černoch zdravý, na něm bylo vidět už na první pohled. Popelavá pleť, kruhy pod očima a výrazné zhubnutí hovořily za vše. „Karel se nikdy úplně nevyrovnal s tragickou nehodou, při které před dvěma lety zemřel mladý zpěvák Patrik Stoklasa,“ řekl nám jeden ze zpěvákových přátel. Tenkrát jel Černoch se Stoklasou z předvolebního koncertu pro ČSSD a na D1 u Brna havaroval jejich řidič. „Kdybych byl připoutaný, asi bych tu už nebyl. Při nárazu se totiž urvaly dveře a já jsem vyletěl ven z auta, což mi asi zachránilo život,“ řekl tenkrát Černoch, když se po několika týdnech strávených v nemocnici vrátil domů. „Po té nehodě byl hodně psychicky přešlý a od té doby je mnohem hloubavější,“ přiznává jeho kolega.

„Táta prodělal vyšetření ohledně tlustého střeva, ale přesnou diagnózu nevím. Už absolvoval řadu vyšetření a snad i proběhl nějaký menší chirurgický zákrok, ale nepřeje si, abych o jeho zdravotním stavu podávala nějaké informace,“ řekla deníku Aha! Černochova dcera Tereza, zpěvačka rozpadlé dívčí skupiny Black Milk. „Leží v pražské nemocnici, ale ve které, vám neřeknu. Snad jen to, že jsem jej byla navštívit,“ dodala nakonec. Podle našich informací je Karel Černoch hospitalizován v Nemocnici Na Homolce. „Pan Černoch leží na chirurgii,“ potvrdila naše informace pracovnice centrálního příjmu hospitalizovaných Nemocnice Na Homolce. Tato nemocnice se mimo jiné specializuje na léčbu nemocí zažívacího traktu včetně onkologických. Soustřeďuje se převážně na minimálně invazní chirurgii, která co nejméně zatěžuje pacienta. Jako první v republice pracují tamní lékaři s robotnickými operačními systémy, které zvyšují přesnost, kontrolu a zručnost provedení zákroku na úroveň, která není dosažitelná pouhým lidským faktorem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.