Chlapeček (2,5) seděl na kolejích, přejel ho vlak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Chlapeček (2,5) seděl na kolejích, přejel ho vlak!

Romský chlapeček si hrál na kolejích nedaleko železničního přejezdu! Bohužel zrovna projížděl vlak...
Romský chlapeček si hrál na kolejích nedaleko železničního přejezdu! Bohužel zrovna projížděl vlak... (pro Aha!: Ondřej Novák)

HRADEC KRÁLOVÉ – Strašná tragédie se stala v sobotu krátce po 19. hodině večer v Hradci Králové. Na železniční trati v úseku mezi dvěma přejezdy si hrál malý chlapeček(†2,5). Bohužel zde právě projížděl osobní vlak z Chocně do Hradce Králové a už nestačil zabrzdit. Chlapeček byl na místě mrtev.

Strojvedoucí podle policie nemohl tragickému střetu zabránit. Chlapce osamoceně sedícího přímo uprostřed kolejiště zahlédl až na poslední chvíli. „Hoch seděl přikrčený na kolejích. Strojvůdce začal houkat a brzdit, ale dítě se pouze postavilo a zůstalo na místě,“ uvedl operační důstojník královéhradecké policie.

„Chlapec byl se svou matkou na návštěvě u příbuzných. Na chvilku se dospělým ztratil z očí. Bohužel odběhl ke kolejišti,“ dodal policista.

Tragédie se stala u Kydlinovské ulice, kde bydlí převážně Romové. Krátce po tragédii také na místo přiběhlo asi 50 Romů. Chlapec však neměl na trati co dělat, a tak bude policie zřejmě případ vyšetřovat jako nedbalost rodičů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.