Petr Vondráček: Teď jsem moderátor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Vondráček: Teď jsem moderátor!

Hudebník a herec Petr Vondráček, který exceluje v Rodinných poutech, se na Primě představí v nové roli moderátora pořadu Inkognito.
Hudebník a herec Petr Vondráček, který exceluje v Rodinných poutech, se na Primě představí v nové roli moderátora pořadu Inkognito. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – A je to tady! Televize Prima chystá nový zábavný pořad Inkognito. Včera se natáčel jeho pilotní díl a deník Aha! byl samozřejmě u toho. Moderátorem se stal hudebník a herec »primáckého« seriálu Rodinná pouta Petr Vondráček (29)

, který si pozval jako své první »inkognito« hosty Lucii Vondráčkovou (26) a Ilonu Csákovou (34).

„Moderování pořadu je činnost, se kterou doposud nemám moc velkou zkušenost, ale určitě se s tím poperu. Moc se na to těším, protože je tento pořad výborně vymyšlený. Doufám, že ho s kolegy svojí účastí nepokazíme,“ směje se Vondráček.

Princip hry spočívá v tom, že v pořadu vystupují čtyři celebrity, takzvaní »hádači«, které se snaží uhodnout profesi pozvaných hostů, která je vždy neobvyklá (například žena vojačka, záchranář horské služby). Takto se odehrají tři kola. Ve čtvrtém, posledním kole musí »hádači« uhádnout jméno všeobecně známého čestného hosta pořadu. Čtyřmi »hádači« v prvním díle byli Dana Morávková, Alice Bendová, Bohumil Klepl a Martin Zounar. První díl bude Prima vysílat již 13. července v 19.50 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.