Muži (47) a ženě (40) hrozí dva roky basy - Souložili v parku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muži (47) a ženě (40) hrozí dva roky basy - Souložili v parku!

Usměj se, vyletí ptáček. Dvojici vůbec nevadilo, že je městští strážníci fotí kvůli důkazům.
Usměj se, vyletí ptáček. Dvojici vůbec nevadilo, že je městští strážníci fotí kvůli důkazům. (novinky.cz)

CHEB – O pořádné pozdvižení se postaral postarší pár v Chebu. Oba náruživci si to »rozdávali« za bílého dne poblíž rušné cesty nedaleko centra města! Policejní služebnu zavalily telefonáty znechucených občanů.

O pořádné pozdvižení se postaral postarší pár v Chebu. Oba náruživci si to »rozdávali« za bílého dne poblíž rušné cesty nedaleko centra města! Policejní služebnu zavalily telefonáty znechucených občanů.

Lidem vadilo, že po chodníku chodí matky s malými dětmi. Vášnivý sex obou výtržníků byl prý nejen vidět, ale i slyšet desítky metrů daleko. „Dostali jsme několik telefonátů, že v ulici Na Hrázi provozují sex dva lidé. Strážníci na místě přistihli nahého muže se ztopořeným údem a ženu bez spodního prádla,“ uvedl k incidentu Jiří Šmolík, velitel chebské městské policie.

Dvojici však přítomnost strážníků vůbec nevadila, klidně se nechali i nafotit. Až poté, co je strážníci důrazně napomenuli, dvojice se sexem přestala a oblékla se. Žena prohlásila, že když to na ni přijde, sex zkrátka mít musí a je jí jedno kde. Strážníci také zjistili, že pár k sobě nepatřil, šlo o náhodnou známost z hospody.

Za nevhodné chování, obnažování a sex na veřejnosti páru hrozí trest. „Případ jsme předali státní policii pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ dodal Šmolík.
Pokud se podaří prokázat vinu obou náruživých milenců z parku, mohou se octnout za mřížemi až na dva roky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.