Nova rozhodla: Konec zábavy v Čechách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nova rozhodla: Konec zábavy v Čechách!

Jana Rosáka zrušení jeho Riskuj! překvapilo.
Jana Rosáka zrušení jeho Riskuj! překvapilo. (Aha!: Dalibor PUCHTA, archiv TV Nova)

PRAHA – S populárními zábavnými pořady na Nově je konec! Všechny byly jedním šmahem zrušeny! Končí Neřeš, nepřepínej, VIP na cestách, Riskuj!, Zlatá mříž, Svatby paní Veroniky i Politické harašení.

Kliknutím zvětšeteS populárními zábavnými pořady na Nově je konec! Všechny byly jedním šmahem zrušeny! Končí Neřeš, nepřepínej, VIP na cestách, Riskuj!, Zlatá mříž, Svatby paní Veroniky i Politické harašení. Jediným pořadem, který zůstal je Clever s Milanem Šteindlerem a Terezou Kostkovou. „Tento pořad je určený mladým a Nova se chce specializovat na mladé, proto zůstává,“ řekl deníku Aha náš zdroj z Novy. Mimo třetí řady Česko hledá SuperStar bude tak Nova na podzim vysílat pouze tři hudebně-zábavné pořady! A to Český slavík, Miss aerobik a Sportovec roku!

Kliknutím zvětšete„Zítra jsem pozvaná na poradu o čtvrtém díle. Že by byly Svatby zrušené nevím, ale stát se může všechno,“ řekla včera Aha! Veronika Žilková. To ještě netušila, že právě dnes se na Nově dozví, že její nový pořad končí. A dnes se rovněž rozhodne, zda bude jeho čtvrtý díl natočen, nebo zda pouze Nova odvysílá třetí, již natočený díl.
„Riskuj! končí? Nic o tom nevím. Na víc jak měsíc mám Riskuj! předtočeno a za měsíc mám natáčet další díly,“ divil se Rosák a nechtěl uvěřit, že jeho pořad, který přežil i Velkého bratra (Big Brother) končí. „Zatím nic netuším, a nikdo mi to neřekl. Ale trochu s tím počítám, člověk musí počítat se vším. I s tím, že jednou umře,“ dodal překvapeně Rosák, který v sobotu dostal další cenu TýTý, prestižní ocenění popularity.Kliknutím zvětšete
„Podepsali jsme smlouvu na pět dílů, a ty byly natočené a všechny odvysílané,“ řekla deníku Aha! moderátorka pořadu VIP na cestách Yvetta Blanarovičová. „Jsem pyšná na to, že poslední VIP měl sledovanost milion šest set tisíc diváků. Na podzim bych v podobném programu ráda pokračovala, otázkou je, která televize o pořad bude mít zájem,“ řekla nám Blanarovičová.
Kliknutím zvětšeteV červnu skončí i populární Politické harašení Zuzany Bubílkové, která nyní ještě natočí pět předvolebních dílů. Definitivně sečtené to má i Zlatá mříž. Tu poslední bude moderovat Laďka Něrgešová s Pavlem Kikinčukem a Nova ji odvysílá 22. dubna. A už 25. března poběží naposled i hudebně-zábavný pořad Neřeš, nepřepínej, který bude moderovat Saša Rašilov, jenž je paradoxně tváří televize Prima, kde exceluje v seriálu Rodinná pouta.
„Jsem nyní na důležitém jednání a nebudu nic komentovat,“ řekla nám pouze k rušení zábavných pořadů tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková.


15.3.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.