Klaus má horečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klaus má horečky!

Prezident Václav Klaus
Prezident Václav Klaus

PRAHA – Zdravotní stav prezidenta Václava Klause, který se v úterý podrobil výměně kyčelního kloubu za umělý, se zlepšuje. Přesto ho ještě trápí horečky. Klaus každý den rehabilituje, cvičí a chodí.


Prezident 6 dní po operaci

Podle Klausova mluvčího Radima Ochvata je s dosavadní léčbou prezidenta spokojený i lékař Pavel Dungl, který jej operoval. „Pooperační léčba pana prezidenta běží podle plánu. K pooperačnímu průběhu patří samozřejmě horečky a bolesti, nicméně pan prezident mi potvrdil, že se dopoledne cítil lépe,“ uvedl včera Ochvat. Operace Václava Klause (66) byla plánovaná. Prezidenta, který je stále sportovně aktivní a rád hraje například tenis, údajně trápily problémy s kyčlí už léta. V úterý ho operovali lékaři ve Fakultní nemocnici na Bulovce. Poprvé se postavil dva dny po operaci, tedy ve čtvrtek. V nemocnici by měl setrvat asi do druhé poloviny příštího týdne. Celá rekonvalescence by měla trvat kolem tří měsíců.


Autor: (ex, ČTK)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.