Sjezd v Pardubicích - Paroubek útočil na média | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sjezd v Pardubicích - Paroubek útočil na média

Jiří Paroubek podepisuje přítomným návštěvníkům hokejové puky. Celá konference se nesla v duchu hokejového zápasu. Jiří Šlégr je totiž novou tváří ČSSD.
Jiří Paroubek podepisuje přítomným návštěvníkům hokejové puky. Celá konference se nesla v duchu hokejového zápasu. Jiří Šlégr je totiž novou tváří ČSSD. (pro Aha! – Michaela Slámová)

PARDUBICE – Útoky na ODS, schválení stranického programu, ale i vyhlášení hladovky. Všemožným se na víkendové programové konferenci v Pardubicích zabývali sociální demokraté. Bývalý ministr Jan Kavan například vyzval své straníky, aby se připojili k řetězové hladovce proti umístění radaru v Brdech.

ČSSD bude držet hladovku

Jednotliví členové strany by postupně drželi hladovku jeden den. Chtějí tím podpořit hladovkáře Jana Tamáše a Jana Bednáře, kteří už kvůli radaru nejedí 21 dní.

Konferenci trochu zastínila zpráva o možné kandidatuře Miloše Zemana na prezidenta. Šéf ČSSD Jiří Paroubek okamžitě zaútočil na média, že tuto zprávu zveřejnila schválně, aby prý nemusela informovat o výsledcích dvoudenního jednání ČSSD o programu, který jim má zajistit vítězství ve volbách...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.