Procházku mají dnes zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Procházku mají dnes zabít!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Drama okolo vyděračského dopisu, který včera zveřejnil deník Aha!, má pokračování. O anonym, ve kterém je oznámeno datum popravy Františka Procházky (33), pokud vyděrači nedostanou ve třech igelitkách padesát milionů, se začala intenzivně zajímat kriminálka. Pracovníci policie přišli včera do naší redakce, aby přezkoumali detaily doručení dopisu.

Výzva Aha: pošlete jakýkoliv důkaz, že máte lupiče století!

Je tedy dost možné, že jde o závažnou stopu, která by mohla vést až k samotnému Procházkovi! Dnes má při tom vypršet lhůta, do kdy nechají únosci Procházku naživu…

„Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání. Dopis včetně obálky šel na expertizu a probíhá další šetření k dopadení pachatele,“ potvrdila Aha! policejní mluvčí Eva Brožová. Budeli vyděrač dopaden, hrozí mu až tři roky vězení.

Chování pisatele dopisu je přitom dosti podivné. Pokud by se totiž rozhodl vydat Procházku policii, mohl by za jeho nalezení inkasovat o dva miliony více přesně 52 milionů! Aha! tedy neznámého anonyma vyzývá: Pošlete jakýkoliv důkaz, že Františka Procházku držíte!

5.4.2008

Vyděrač napsal Aha!: Procházku zabiju! Když nezaplatíte 50 milionů!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.