Bývalý hokejista Jiří Hrdina: Tajný sponzor Václava Klause? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalý hokejista Jiří Hrdina: Tajný sponzor Václava Klause?

Jiří Hrdina
Jiří Hrdina

PRAHA (bem) – Bývalý hokejista Jiří Hrdina (50) je prý tajný sponzor ODS! Sympatizant občanských demokratů i prezidenta Klause nechyběl ani na páteční oslavě v pražské restauraci Kogo, kde se slavilo prezidentovo znovuzvolení.


A kromě toho, že se zde náramně bavil až do časných ranních hodin, údajně zaplatil i část účtu! „Ano, volím ODS a jsem sympatizantem Václava Klause,“ přiznal Aha! Jiří Hrdina.

Bývalý reprezentant, hráč NHL a trojnásobný držitel Stanleyova poháru údajně dává náklonnost k ODS i štědře najevo. Podle našeho zdroje z řad občanských demokratů je i dlouholetým tajným stranickým sponzorem. „Přispěl i na oslavu po volebním vítězství Václava Klause, která byla v pátek v Kogu,“ dodává zdroj Aha!

Kliknutím zvětšeteVětšinu hostů sice pozval Klaus a téměř čtvrtmilionový účet i sám zaplatil, Aha! se však podařilo získat informaci, že část účastníků večírku přizvala také ODS a jejich útratu zaplatila z příspěvku Jiřího Hrdiny. ODS to ale popírá a ani Hrdina se k tomu nechce přiznat. „To je nesmysl,“ odpověděl stroze. Proč ta skromnost? Kliknutím zvětšetePříjmy a majetek na to rozhodně má. Jako bývalý hokejista NHL si vydělal až 150 milionů korun. Teď si jako skaut (lovec mladých talentů) hokejového klubu Dallas přijde až na milion korun ročně a další miliony má z vedlejších příjmů – z pronájmů budov či úroků z investic.

Majetek a příjmy Jiřího Hrdiny

Kliknutím zvětšete● Hraním v NHL si vydělal až 150 milionů korun
● Jako tzv. skaut, který hledá nové talenty, ročně vydělá 1 milion korun
● Ostatní příjmy okolo 3 milionů ročně
● Vila v Petrovicích u Prahy
● Pozemek o rozloze jednoho akru na Měsíci
● Vůz Alfa Romeo a Audi
Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – Josef Mašek, David Kundrát a Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.