Manželé chtěli podvodem získat pohádkové jmění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželé chtěli podvodem získat pohádkové jmění!

Tyto dokumenty měly manželům zajistit pohádkové jmění.
Tyto dokumenty měly manželům zajistit pohádkové jmění. (pro Aha! – Martin Průša)

Č. BUDĚJOVICE – Prý stačilo jen málo, a manželé (54 a 43) let by získali od švýcarské banky skoro 82 miliard českých korun (3,5 miliardy amerických dolarů). Byl by to husarský zločinecký kousek, proti němuž je Procházkova krádež půl miliardy kapkou vody v moři.

Prý stačilo jen málo, a manželé (54 a 43) let by získali od švýcarské banky skoro 82 miliard českých korun (3,5 miliardy amerických dolarů). Byl by to husarský zločinecký kousek, proti němuž je Procházkova krádež půl miliardy kapkou vody v moři.

Případ odhalili jihočeští policisté. Manželé z Milovic na Písecku požádali renomovanou švýcarskou banku o vystavení bankovní garance na financování soukromé letecké společnosti. Nárok podle jihočeské policejní mluvčí Jany Kameníkové prokazovali potvrzením od neexistujícího finančního ústavu na území USA. Peníze prý chtěli na výstavbu a provoz mezinárodní letecké dopravy, výcvik posádek a mechaniků, nákup letadel a náhradních dílů i leasing. „Celá akce byla zastavena ve Švýcarsku těsně před podpisem připravených smluv k vystavení bankovní garance,“ uvedla Kameníková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.