Vichr na Nově - Prásk! Teď odstřelí Hrachovcovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vichr na Nově - Prásk! Teď odstřelí Hrachovcovou!

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Velký třesk na Nově pokračuje. Tentokrát se na pořad dne dostal bulvární magazín Prásk! A že to v něm pořádně práská! Skončit by totiž měla jeho moderátorka Kateřina Hrachovcová–Herčíková (31).

PRAHA – Personální běsnění na Nově pokračuje! Podle zákulisních informací jsou už sečteny i dny moderátorky pořadu Prásk! Kateřiny Hrachovcové – Herčíkové (31)! „Nova jí neprodlouží smlouvu, protože si prý na ni stěžuje čím dál tím víc lidí, že je až moc praštěná. Prostě že je ťuk ťuk na hlavu... Od září by měla moderování Prásku převzít Gábina Partyšová,“ prozradil deníku Aha! zdroj blízký vedení Novy. Vedení televize původně zvažovalo, že Hrachovcovou přesune k Veronice Žilkové a spol. do obnoveného pořadu Tele Tele, to ale »paní Veronika« rázně odmítla! V pořadu Prásk! navíc od září s největší pravděpodobností skončí i Anife Vyskočilová...

Jindy tolik výřečná Hrachovcová se v posledních dnech obrnila mlčením a probíhající změny kolem pořadu Prásk! odmítá jakkoliv komentovat. Telefon nezvedá, na esemesky neodpovídá.

I Gábina Partyšová, která by měla od září Hrachovcovou v roli moderátorky vystřídat, mluví hodně vyhýbavě. „Nic takového, že bych měla někoho od září nahradit, jsem zatím neslyšela. Mám pocit, že na Nově se teď spíše řeší, jestli se Prásk! bude dál vysílat, nebo se úplně zruší. Až bude vyřešena tahle otázka, tak možná přijde čas i na nějaké další změny,“ řekla Aha! Partyšová.

„Původní plán byl takový, že Hrachovcová skončí v Prásku a bude přesunuta do týmu, který bude dělat obnovené Tele Tele. Jenže z toho nakonec sešlo,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Novy původní plány vedení televize. Veronika Žilková a její kolegové Michal Suchánek, Richard Genzer a Josef Carda se na to totiž moc netváří! „O tom, že k sobě někoho dalšího vezmeme, rozhodně neuvažujeme. Už několikrát se k nám chtěl někdo připojit, ale my dál chceme pracovat pouze v týmu nás čtyř. Hrachovcovou jsem navíc v Tele Tele vždycky hrála já,“ řekla nám k tomu Veronika Žilková. „Ono být ztřeštěný totiž nestačí. My jsme si všechny scénáře psali sami, a to si nemyslím, že je zrovna parketa, kterou by Kateřina mohla dělat,“ dodala Žilková. A tak to vypadá, že Hrachovcová bude bez práce úplně! Z Prásku ji vyhodí a v Tele Tele ji nechtějí. A stejně jako Hrachovcová asi dopadne i prostořeká Anife Vyskočilová, s jejíž rubrikou »Trafika« se od září v Prásku už také nepočítá.


26.5.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.