Pánské sprchové gely vlasům škodí. Potřebují speciální péči | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pánské sprchové gely vlasům škodí. Potřebují speciální péči

 (Notino, s.r.o.)

Mnozí pánové si myslí, že budou mít krásné lesklé vlasy v případě, že používají komplexní mycí přípravek na tělo i vlasy v podobně nejrůznějších sprchových gelů. Bohužel je to mýtus.

Když si jím vlasy čas od času umyjí, nic vážného se nestane. Jenomže každodenní použití je na hraně. A to i v případě, že pracují fyzicky nebo se hodně potí. Vlasová pokožka je citlivá stejně jako kadeře a potřebuje kvalitní péči. Nehledě na to, že má každý muž jiný typ vlasů a podle toho by se měl řídit.

Normální, jemné či kudrnaté?

Vlasovou kosmetiku by měl muž nakupovat podle typu svých vlasů. Existují šampony na normální, jemné, nepoddajné, kudrnaté, slabé, rovné i vlnité kadeře. To je klíčový krok výběru. Nemá smysl si mýt suché vlasy šamponem, který je určen pro mastný typ, a podobně.

Slabé a jemné vlasy potřebují hydratovat, a to hloubkově. Mastný typ je problémem většiny drsného pohlaví. V tomto případě pomůže vhodný výrobek a oplachování vlasů vlažnou vodou. Nepoddajným rovným vlasům nesvědčí fénování a kudrlinky je nutné sjednotit vlasovými oleji a toniky, jinak by došlo ke krepatění. Nespokojte se pouze s obyčejnými šampony a vyzkoušejte značku Reuzel. Rozšiřte vlasovou péči o tonika, protože kadeře posílí a regenerují, postarají se o zdravou pokožku hlavy. Docílíte díky nim i lesku.

Kvalitní kosmetika pro pány

Pokud patříte ke šťastlivcům, kteří mají normální vlasy nepodléhající vypadávání, nebudete to mít s výběrem produktu tak složité. Nicméně byste měli vyzkoušet šampon, kondicionér a tvarovací přípravky od nizozemské značky Reuzel. Jedná se o kvalitní přípravky, jež koupíte za solidní ceny. Reuzel uspokojí nejen pány s normálními vlasy. V produktových řadách narazíte na speciální vlasovou kosmetiku, kterou si oblíbili i kadeřníci v barber shopech. Bezpochyby vás zaujmou také praktické holicí sady, vody po holení a tuhé parfémy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.