Václav Havel: Dáše tleskal z nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Václav Havel: Dáše tleskal z nemocnice

Dagmar Havlová v nové hře Višňový sad (foto je z generální zkoušky).
Dagmar Havlová v nové hře Višňový sad (foto je z generální zkoušky).

PRAHA – Tolik se bývalý prezident Václav Havel (71) těšil na včerejší první veřejné představení manželky Dagmar (52)... Ta hraje hlavní roli ve hře Višňový sad v Divadle na Vinohradech (začalo po uzávěrce tohoto vydání).

Tolik se bývalý prezident Václav Havel (71) těšil na včerejší první veřejné představení manželky Dagmar (52)... Ta hraje hlavní roli ve hře Višňový sad v Divadle na Vinohradech (začalo po uzávěrce tohoto vydání). Jeho nemoc mu to ale bohužel nedovolila… „Bude jí držet palce a myslet na ni,“ řekl dopoledne Havlův tajemník Jakub Hladík.

Havel leží od soboty v IKEMu, kam byl převezen kvůli zánětu průdušek a srdeční arytmii. Jeho stav se zlepšuje, propuštěn být ale zatím nemůže. Podstupuje řadu vyšetření. Ta ukážou, jestli nebude potřeba operace srdce.

Ještě v pondělí přitom Havel doufal, že představení manželky stihne. „Je umíněný. Když si vezme něco do hlavy, nikdo mu to nevymluví. Teď si vzal do hlavy, že půjde na mou páteční premiéru,“ řekla v pondělí Aha! Havlová.

Havel zřejmě nestihne ani dnešní předpremiéru dokumentárního filmu o své osobě »Občan Havel«. Na uvedení dokumentu do kin 31. ledna by se však už rád dostavil.


Ukázka z filmu Holky z porcelánu:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.