Na Jindřichohradecku přejeli Drápalíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Na Jindřichohradecku přejeli Drápalíka!

ilustrační foto
ilustrační foto (Profimedia.cz)

Scéna, jak vystřižená z legendárního filmu Vesničko má středisková! Na jihu Čech, stejně jako ve filmu, přejel kombajn muže (30). A stejně jako Rudolfu Hrušínskému mladšímu (76) alias Drápalíkovi se mu nic nestalo. K tragédii bylo blízko v obci Políkno na Jindřichohradecku.

„Řidič kombajnu si na poslední chvíli všiml muže v červeném triku, a tak rychle zastavil. Muž vylezl, zvedl se, zamával, omluvil se kombajnistovi a odešel pryč,“ řeka policistka Věra Mžiková. Zřejmě by se o nehodě nikdo nedozvěděl, kdyby kombajnista (60) nezavolal policii. Měl prý obavy, že muž mohl mít například vnitřní zranění.

„Událost nám popsal a my jsme muže našli v blízké vesnici,“ řekla policistka. Co v makovém poli novodobý Drápalík dělal, nedokázal vysvětlit. Hlídce jen ukázal roztržené triko, pár škábanců a také odmítl ošetření. Kombajnista se podrobil dechové zkoušce na alkohol. Byla negativní.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.