Zpěvák Pavlovčin oslnil Vary svým koncertem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zpěvák Pavlovčin oslnil Vary svým koncertem

Adam Pavločin nazpíval song pro Iqos ILUMA WE
Adam Pavločin nazpíval song pro Iqos ILUMA WE (Marek Pátek)

Na 57. ročníku MFF Karlovy Vary se diváci mohli pobavit v prostorách IQOS LOUNGE u hotelu Thermal, kde vystoupil Adam Pavlovčin alias ADONXS, který uchvátil publikum svým jedinečným zpěvem.

Vítěz česko-slovenské SuperStar z roku 2021 uchvátil svým charismatickým zpěvem. Zazněly skladby Two Romeos nebo Your town z jeho alba Age of Adonxs, ale také speciální song s názvem Spotlight, který Adam vytvořil u příležitosti uvedení limitované edice IQOS ILUMA WE. Barevnost limitované edice IQOS ILUMA WE znázorňuje rozmanitost, ale i jednotu a sounáležitost komunity milionů dospělých kuřáků na celém světě, kteří skončili s cigaretami a přešli na tuto bezdýmnou alternativu.

Adam Pavlovčin: Ve Varech představil nový song pro Iqos!

Video se připravuje ...

„Kořenem této limitované edice je pro mne pocit sounáležitosti, být součástí dění, ať už je to při tvorbě nebo při oslavě filmu či hudby. Sám naplno rozumím pocitu anebo touze být viděn a respektován a tato edice se rozhodně nese i v tomto duchu,“ vysvětlil zpěvák. A jaký význam pro něj mají slova jako diverzita a sounáležitost?

„Myslím, že v posledních pár letech se tato slova dostala do popředí a určitě se mi obě asociují s něčím pozitivním. Diverzitu bych dnes přeformuloval na realistické vykreslení skutečnosti a prostor, který se nevyhrazuje vůči jinakosti, zatímco sounáležitost jako solidaritu a empatický přístup mezi lidmi, který je také velmi důležitý,“ dodal Pavlovčin, který absolvoval po svém vystoupení ještě Meet & Greet se svými fanoušky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.