Tři tipy, jak nosit bílé botasky nejen v létě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tři tipy, jak nosit bílé botasky nejen v létě!

 (W&R obuv, spol. s r.o.)

Jakou jinou obuv lze považovat za nadčasovou klasiku než právě bílé tenisky? Jsou pohodlné, univerzální a dodají každému outfitu nádech čistoty. Pro své jednoduché a všestranné provedení je lze kombinovat téměř se vším a právě proto by neměly chybět v žádném botníku.

Kouzlu bílých tenisek podlehly nejen zástupkyně něžného pohlaví, ale také muži, a proto je můžete spatřit v ulicích poměrně často. I přes občasné obavy z nepříliš praktické bílé barvy si je prostě zamilujete a nebudete chtít měnit. Se správnou péčí zářivost bílé barvy ještě prodloužíte a nadále budete přitahovat pohledy kolemjdoucích.

Tenisky a džíny k sobě prostě patří

Kombinace, která nikdy nevyjde z módy? Bílé botasky a rifle jsou pro sebe jako stvořené, ať už dáváte přednost úzkým, či trendy rovným a širokým džínům. Při neformálních událostech vám udělají společnost, se kterou se budete cítit stylově a pohodlně. Botasky využijete nejen pro setkání s přáteli, ale také pro sportovní aktivity či běžné vycházky. Slaďte své oblíbené rifle s bílými teniskami, které dodají vašemu outfitu ležérnost. Přidejte crop top či elegantní halenku a můžete vyrazit.

Vybírat můžete z elegantního nebo spíše sportovního provedení, které je vhodné pro každodenní nošení. Pokud si nejste úplně jisti bílou barvou, prozkoumejte také nabídku krémové obuvi na Rieker-eshop.cz, kde si každý najde pár nejblíže svému vkusu.

Když se snoubí formalita s neformalitou

Že jsou bílé tenisky a sukně módním přešlapem? Omyl. V dnešní době se čím dál více klade důraz na pocit pohodlí, a proto se můžete stále častěji setkat právě s touto kombinací. Sáhněte po elegantním bílém páru botasek a jednoduše ho slaďte se sukní. Pokud tedy uvažujete o spojení bílých tenisek a sukně, jděte do toho!

Správným stylingem vytvoříte elegantní a nenucený vzhled, se kterým přitáhnete pozornost. Vyzkoušejte tuto kombinaci na narozeninovou oslavu svých přátel a dopřejte si elegantní vzhled při zachování maximálního komfortu.

A co takhle šaty?

Pokud se zrovna oddáváte letním radovánkám u moře, jistě oceníte prodyšný a lehký outfit. Bílá obuv a šaty jsou nerozlučnou dvojkou, se kterou můžete prozkoumat centrum města či místní trhy. Pro formálnější příležitosti je můžete nosit s vypasovanými šaty a sakem. Doplňte svůj outfit o slušivé náušnice nebo náramek. Volte spíše decentní doplňky, aby neodvedly příliš pozornosti od vašich tenisek. Tak na co ještě čekáte? Najděte tu pravou obuv na Rieker-eshop.cz i vy!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.