Silvestr 2008: Největší mejdan? Na Václaváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Silvestr 2008: Největší mejdan? Na Václaváku!

Tady se bude pařit...
Tady se bude pařit...

PRAHA – Nepatříte mezi televizní zápecníky a chcete se poslední den v roce pořádně zabavit? Vyrazte do ulic! Nejmasivnější zábava bude, jako již tradičně, v centru Prahy.


Přijít může každý a zadarmo!

Dnes se celá horní polovina Václavského náměstí až po křižovatku s Jindřišskou a Vodičkovou ulicí promění v dějiště velké párty. Pod »koněm« vystoupí známé tváře showbyznysu v pořadu televize Nova Mejdan roku z Václaváku, jehož přímý přenos budou moci sledovat i televizní diváci. Zábava vypukne ve 20 hodin a vstup je zdarma! Bezpečnost bude zajišťovat 250 členů ochranky, 20 lékařů a zdravotních sester, plus desítky policistů a hasičů.

Dvouhodinového Silvestra pro děti a skoro pětihodinový program pro dospělé slibují jen o pár desítek metrů níž, na Staroměstském náměstí, pořadatelé vánočních trhů. Dětská oslava začne už v 16 hodin, zábava pro dospělé v 18.30 h.

Pro pohodlí cestujících bude metro jezdit ve večerních hodinách v intervalu 10 minut, a to až do čtvrt na dvě po půlnoci.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Podrobnosti o programu

Co chystají jinde?

PLZEŇ
Silvestrovské dopoledne připravila pro nejmenší zdejší zoo. Na programu je chytání zlaté rybky nebo soutěžní naučná stezka o ceny. Na náměstí Republiky v Plzni pak vypukne největší oslava v kraji, zakončená velkolepým ohňostrojem.

MLADÁ BOLESLAV
V půl desáté dopoledne začne tradiční silvestrovský běh pro závodníky od předškolního věku až po seniory. Prezentace závodníků bude u hudebního pavilonu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE
Již od poledních hodin bude na náměstí Přemysla Otakara II. probíhat pohádkové odpoledne, jehož součástí bude i vyhlášení nominací na prestižní ceny pohádkového království. Můžete být svědky projevu europoslance Jaroslava Zvěřiny a představení návrhu vlajky Pohádkové unie.

LITOMYŠL
Od 18 hodin proběhne na Smetanově náměstí dětský silvestrovský ohňostroj s přípitkem.

ROUDNICE NAD LABEM
Ve vzduchu bude létat 12 motorových letadel a několik kluzáků z místního aeroklubu. Zájemci mohou absolvovat i vyhlídkové lety.

ÚSTÍ NAD LABEM
V lyžařském středisku Telnice u vleku Meva se bude od 13 hodin pořádat silvestrovský karneval na lyžích.

PŘEROV
Okolo 14 hodin začne na lávce u zdejší Sokolovny show otužilců a potápěčů řece Bečvě.


Autor: (nek, lt)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová, Dalibor Puchta, ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.